Verzending & Retourneren

Verzending

Bestellingen die op maat worden gemaakt (o.a. Artprints & Canvasprints) duren ongeveer 1-4 werkdagen voordat ze verzendklaar zijn. Zodra jouw bestelling klaar is voor verzending ontvang je een bevestiging met track & trace via email. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen (bijv. als producten niet voorradig zijn), dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Verwachte Levertijd

Verwachte levertijd van alle Artprints & Canvasprints vanaf moment van verzending is in NL en Europa 5-7 werkdagen en de rest van de wereld 4-10 werkdagen.

Verwachte levertijd van alle Originele Schilderijen vanaf moment van verzending is in NL 1-2 werkdagen (via PostNL) en de rest van de wereld 4-10 werkdagen (via FedEx).

Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

 

Verzendkosten

Verzendkosten Artprints & Canvasprints
Binnen de EU: Gratis Verzending!
Verenigde Staten: €20
Canada: €25
Rest vd wereld: €25

Verzendkosten Originele Schilderijen
Verzending van Originele Schilderijen is gratis binnen Nederland. Verzending naar de rest van de wereld gaat via FedEx, deze verzendkosten worden automatisch toegevoegd op de checkout pagina.


Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Let op! Dit herroepingsrecht is niet geldig voor Schilderijen in Opdracht.

  • Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via hello@tamarapatrick.com.
  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.
  • Stuur het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking naar mij terug.
  • Ik zal vervolgens het volledige verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en in de originele staat en verpakking retour ontvangen is.
  • Mocht het product beschadigd zijn (verkreukeld, gescheurd, etc) op wat voor wijze dan ook, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg, en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met hello@tamarapatrick.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op via hello@tamarapatrick.com. Ik probeer dan de bestelling alsnog voor je te wijzigen.

 

 

Jesus is not a religion

This inner conversion didn’t happen because someone told me to, although there have been Christians who tried to convince me in the past, their words never touched or convicted my heart. It is never our duty to convince anyone’s heart. Only God can speak and stir up someone’s heart in the right way. His way.

He designed His ways perfectly and He has a perfect design for every heart.
He knows exactly how to stir our heart and use all the chapters of our life story for His glory.

Following Jesus is not a religion, it is dying to our old self and being reborn in the Way, the Truth and the Life. It is coming Home to our Father, finally, after doing it all on (y)our own strength, after searching all different pathways (that are actually dead-ends) in the world and in the spiritual jungle.

Art is my way of expressing what my heart is full of, it is deeply inspired by the beauty & splendor of His glory and kingdom.

- Tamara