Verzending & Retourneren


Verzending

Levertijd

Bestellingen worden op maandag en woensdag verzonden. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen (bijv. als producten niet voorradig zijn), dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering in Nederland: verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering in Nederland de eerstvolgende werkdag (bij kleine vertraging binnen 2 werkdagen) plaatsvinden.
Levering in België: van Artprints & Kaarten zal over het algemeen binnen 2-3 werkdagen plaatsvinden. Lichtpakketten met Originele Schilderijen/Tekeningen & Giclée Fine Artprints worden meestal binnen 1-2 werkdagen geleverd.
Levertijd in EU: van Artprints & Kaarten zal over het algemeen binnen 2-7 werkdagen plaatsvinden. Voor exacte leveringsdatum van Originele Schilderijen/Tekeningen & Giclée Fine Artprints kun je je persoonlijke verzendstatus bekijken.
Levertijd rest van de wereld: van Artprints & Kaarten zal over het algemeen binnen 4-10 werkdagen plaatsvinden. Voor exacte leveringsdatum van Originele Schilderijen/Tekeningen & Giclée Fine Artprints kun je je persoonlijke verzendstatus bekijken.

Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten
Verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen.

Nederland
Kaarten onder 16 stuks (Standaard Briefpost) €1,25
Artprints en/of Kaarten boven 16 stuks (Brievenbuspakje + Track & Trace) €3,25
Gratis verzending in Nederland vanaf € 100,-

EU
Kaarten (Standaard Briefpost) €3,50
Artprints (Standaard Briefpost) €7,00
Giclée Fine Artprint (Aangetekend Pakket + Track & Trace) €18,00
Schilderijen t/m 50x100cm (Aangetekend Pakket + Track & Trace) €18,00
Schilderijen groter dan 50x100cm worden verzonden via FedEx, deze specifieke verzendkosten kun je per Schilderij bekijken en beginnen over het algemeen vanaf €77,00

De rest van de wereld
Kaarten (Standaard Briefpost) €3,50
Artprints (Standaard Briefpost) €7,00
Giclée Fine Artprint (Aangetekend Pakket + Track & Trace) €18,00
Schilderijen t/m 50x100cm (Aangetekend Pakket + Track & Trace) €18,00
Schilderijen groter dan 50x100cm worden verzonden via FedEx, deze specifieke verzendkosten kun je per Schilderij bekijken en beginnen over het algemeen vanaf €77,00

Alle producten worden met liefde en zorg verpakt zodat jouw bestelling in goede orde bij je aankomt!

Retourneren

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Let op! Dit herroepingsrecht is niet geldig voor Schilderijen in Opdracht en Giclée Fine Artprints.

  • Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via hello@tamarapatrick.com.
  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.
  • Stuur het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar mij terug.
  • Ik zal vervolgens het volledige verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg, en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met hello@tamarapatrick.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op via hello@tamarapatrick.com. Ik probeer dan de bestelling alsnog voor je te wijzigen.