🌟 Schilderijen die Thuis brengen 💫 Gratis verzending binnen NL boven €40

Over mij

Hoi! Ik ben Tamara Patrick, geboren en getogen in Nederland (1985) met m'n roots in Indonesië. Mijn werk is ten diepste geïnspireerd door het ont-wikkelen, herinneren en belichamen van Thuis, het Ware Zelf.

"It is my Heart’s deepest desire to ignite a spark of True Remembrance through these (Co)Creations." - Tamara Patrick

De schilderijen zijn levende herinneringen van onze Werkelijke Oorsprong. Het is de Roep van m'n Ziel om in deze bijzondere tijd aanwezig te zijn, om dat wat we God of Thuis noemen, ten diepste te herinneren en te belichamen.
Kunst (in wat voor vorm dan ook) speelt daar wat mij betreft een grote rol in. Kunst werkt helend. Het is de brug naar de Wereld van Thuis, het activeert onze Diepste Zielsherinnering.

We dragen allemaal deze Herinnering.

Velen zijn hier omdat ze dezelfde Roep horen, dezelfde missie (uit)dragen, om de Waarheid van wie we werkelijk zijn in volheid te laten stromen, een levend kunstwerk te zijn, om geboorte te geven aan een nieuwe aarde (de Ware Aarde) die in overeenstemming is met onze Werkelijke Oorsprong.

Te Herinneren is het mooiste geschenk aan (en van) ons Zelf. En hoe meer ik schilder, hoe meer ik me realiseer wat een geschenk het is om zaadjes van Herinnering te planten op deze bijzondere weg… 

Bekijk deze zaadjes van Herinnering in de Shop