🌟 Gratis verzending binnen NL bij bestellingen boven €33! 💫

Veelgestelde vragen

Werk je ook in opdracht?

Op dit moment werk ik helaas niet in opdracht. Het kan echter heel goed zijn dat je de reden voor het aanvragen van een schilderij in opdracht, beantwoord krijgt en tegenkomt in één van m’n bestaande of nieuwe werken. Neem gerust een kijkje in de Shop of schrijf je in voor de Nieuwsbrief!

Mag ik je werk delen?

Dankjewel voor je interesse in m'n werk!
De Schilderijen worden met Hart & Ziel gemaakt en door het respecteren van Bronvermelding komt de energie die erdoorheen stroomt tot z’n recht.
Delen mag mits de onderstaande voorwaarden worden gehanteerd:

  • Social media (Profielfoto, Instagram, FB, etc): Delen van afbeeldingen op social media en/of gebruiken als profielfoto is toegestaan zolang er duidelijk wordt verwezen naar tamarapatrick.com in de beschrijving van het bericht. Het gebruik van afbeeldingen op commerciële pagina’s is niet toegestaan zonder toestemming. Neem voor meer informatie en toestemming contact op met hello@tamarapatrick.com
  • Blogs, artikelen, workshops, lezingen: Je mag afbeeldingen delen in blog artikelen of tijdens powerpoint presentaties bij workshops/lezingen zolang er duidelijk tamarapatrick.com zichtbaar is onder elke gedeelde foto.
  • Huisstijl (Website, Logo, Visitekaartjes, Flyers): Het is niet toegestaan om afbeeldingen te gebruiken voor het verwerken in huisstijl ontwerpen (zoals in de header van website, visitekaartjes, flyers, etc) van praktijken en/of andere bedrijven.
  • Boek/Ebook: Het gebruik van een afbeelding voor een boekomslag is alleen mogelijk mits er schriftelijk toestemming voor is gegeven. Hier zijn kosten aan verbonden, neem voor meer informatie en toestemming contact op met hello@tamarapatrick.com
  • Tattoos: Je mag een tattoo maken van een Schilderij, hier zijn geen kosten of toestemming voor nodig. Wel zou ik het geweldig vinden om het resultaat te zien! Stuur de (hoge resolutie) foto’s door naar hello@tamarapatrick.com als je deze graag wilt delen.

Tamara Patrick behoudt altijd het auteursrecht, ongeacht de toestemming die is gegeven. Bovenstaande voorwaarden kunnen ten alle tijden zonder aankondiging worden gewijzigd.

Als ik een Schilderij heb gekocht, mag ik de afbeelding dan vrij gebruiken?
Als je een Schilderij koopt dan koop je een fysiek object waar je ten volle van mag genieten en plezier van mag hebben. Je koopt dus alleen het Schilderij, en niet het auteursrecht want deze behoort altijd tot de Maker (in dit geval Tamara Patrick). Het is dus ook in het geval als je een Schilderij koopt niet toegestaan om afbeeldingen te gebruiken voor reproducties en andere vormen van commerciële uitingen.

Hoe kan ik mijn Giclée Fine Artprint het beste verzorgen?

Lees hier meer over het verzorgen en inlijsten van jouw Giclée Fine Artprint!