🌟 Gratis verzending in NL vanaf €50, wereldwijd vanaf €150 🌟

The Mystic, Divine Union of Two Worlds


Van kinds af aan (zoals een kind Is) voelde ik de verbinding met het Onuitsprekelijke. De Wereld niet van deze wereld was, en Is, (mijn) realiteit.
Dromen en de slaapstaat waren Thuiskomen voor mij, want hierin lag de ervaring van sluiers die werden opgetild en zo ontmoette ik degenen die ons voor waren gegaan, voorouders die ik nooit in levende lijve had ontmoet maar wel vanuit mijn Hart (her)kende.
Dromen waarin ik mijn eigen Huis bezocht, een ontdekkingsreis door kamers van Licht maar ook kamers gehuld in Duisternis, die om Licht vroegen en werken van Liefde nodig hadden.
Dromen waarin ik uitgenodigd werd in het Huis van anderen, om naast hen te staan terwijl we het Huis bekeken en Helder probeerden te krijgen wat het Huis aan werk nodig had.
Dromen van de Wereld van Thuis, het Onuitsprekelijke, dat zo diep verweven is met alle aspecten van het (dagelijkse) leven en alleen Gezien en Herkend wordt door degenen die Vrij Zijn om te Zien.
In die dromen leerde ik dat mensen misschien nog wel het meest eerlijk en open waren in die Wereld van Thuis, terwijl ze in het ‘echte’ leven gesloten of beperkt werden door gedachten en vaste overtuigingen.

En dit is het pad van ‘The Mystic’.
Om de sluiers van twee werelden te laten vallen en Eenheid te ervaren in Alles dat Is. Beide werelden belichamen als Eén.
‘Spiritueel werk’ is vaak hard werken.
Zien wat Is vereist Neutraliteit in je Zelf en een Hart vol Liefde en Compassie.
Het dagelijkse leven is in die zin een perfecte leer- en speeltuin.
Het Leven zelf is de Tempel van ‘The Mystic’.

🌟 Het Schilderij 'The Mystic' is beschikbaar op A3 Giclée Fine Artprints, elk exemplaar met de hand versierd met goudblad en in een gelimiteerde oplage van 33 exemplaren (daarna nooit meer!)
Speciaal voor degenen die deze Roep van The Mystic voelen.