Licht in je Roots


Je Roots zijn de familie- en voorouderlijnen en de tijdlijnen van vorige levens waar je Nu, in dit huidige moment, een verbinding mee hebt. Ze zijn de opsomming van wie (en waar) je Nu bent. Ze laten, in alle neutraliteit, zien hoe het Licht van jouw gaven in en door je heen stromen. En tegelijkertijd ook welke lijnen en stukken (door jouw Licht) weer mogen en kunnen meestromen in Liefde.
De Heelheid die je ervaart in het Nu, is Heelheid voor de ‘oude(re)’ tijdlijnen.

M’n Indonesische Roots (zowel familielijnen als tijdlijnen van vorige levens daar) zijn al jaren een Bron van Inspiratie en Begeleiding voor me.
Door de jaren heen laten ze zich zien als Lichtpuntjes op m’n Pad, altijd synchroon met momenten van transitie en transformatie.

Zo ging het ook tijdens de Equinox van 22 September, een dag die zoiezo al energetisch voelbaar is als een Overgang of Transitie.
Ik ontving die nacht een droom en droomde dat ik gekleed was in Balinese kleding, met een bloem in mijn haar, bedekt met modder terwijl ik een prachtig Hemels Gezang hoorde alsof het me zegende. Ik keek om me heen en zag groepen mensen (allemaal Indonesiërs) die zich al zingend in modder bedekten alsof de modder een heilige zegen van het Goddelijke was.
Ik glimlachte terwijl ik naar dit modderritueel keek, het zag er leuk en speels uit. Er hing een vreugdevolle sfeer en er werd veel gelachen.
Toen ik wakker werd voelde ik een verandering in alle lagen van m’n Wezen, alles voelde Lichter aan. Alsof er een detox had plaatsgevonden, ter voorbereiding (en zo passend en synchroon met de Equinox) op een Nieuwe Fase in/van m'n Ziel.
Aangezien ik dit Heilige Modder Ritueel nog nooit eerder had gezien, zocht ik via Google en bij het zien van de eerste foto’s wist ik ‘Ja dit is het!’ Zelfs op de foto’s was dezelfde Vreugde en Zegening te zien die dit heerlijke modderritueel bracht!

En zo is het ook, met Vreugde mogen we ons bewegen (en laten Zegenen) door het Leven. En mogen we ons Verwonderen over de bijzondere wegen die het kiest. Met een glimlach, in totale ontspanning…
Ja, wat een Zegen! 😊🙏