🌟 'The Kingdom Within' Canvasprints nu voor €77! Korting automatisch toegevoegd! Geldig t/m 21-09-2021 🌟

De Kunst van Leven


Je weet het nooit.
Dat is de Kunst van Leven. Om jezelf Open te stellen en de Oneindige Mogelijkheden te voelen die het Leven rijk is. Want je weet het nooit. En je hoeft het niet te weten. Wanneer je dit voelt gebeurt er namelijk iets Wonderlijks. Door het willen-weten (hoe je bepaalde dingen moet oplossen bijv.) los te laten, toe te geven dat je het niet weet, ontstaat er een Opening waardoor de Wijsheid van het Leven tot je kan komen en waardoor je Weet… op een diepere manier, op een Rijkere manier, nog mooier dan je zelf had kunnen bedenken.

In feite bestaat het leven grotendeels uit Toelaten, simpelweg Toelaten wat zich wil aandienen en je daardoor laten leiden, omdat deze Weg je brengt naar iets dat boven je denkvermogen uitstijgt.
De enige ‘moeite’ die je zelf doet, is jezelf Openstellen voor het Ondenkbare… 
Als je dit eenmaal hebt ervaren, zal en kan het alleen maar groeien.

Elk moment dient Het zich aan, het is een nooit-aflatende stroming en begeleiding die jouw leven vormgeeft tot een constant mooier wordend Geheel. Dat is de Kunst van Leven.

Op deze wijze is bij mij ook dit werk ontstaan wat ik Nu doe. Ik had dit van tevoren nooit kunnen bedenken maar het Leven heeft me Hier gebracht. Op deze wijze van Openen en Toelaten wat zich wil aandienen ontstaan ook de schilderijen, die elke keer weer Wonderlijk zijn en voelen als de Oneindige Stroming van het Leven zelf...